Hur installerar jag D-ViewCam Mobile-appen med en dator som kör D-ViewCam?

D-viewCam mobilapp ger dig möjlighet till direktvisning och uppspelning av inspelad video från din NVR eller köra D-ViewCam-programmet med Apple eller Android smarttelefon.

OBS! D-ViewCam måste installeras och köras.

Steg 1: Starta D-ViewCam-programmet på datorn

Steg 2: Klicka på Inställningar > Nätverkstjänster

Steg 3: Under Huvud-fliken, tryck på Start för att starta nätverksservern (krävs för D-ViewCam-mobilen för att ansluta) and klicka på OK.

Minimera D-ViewCam (den måste fortfarande köras)

Step 4: Hämta D-ViewCam mobilapp från Apple eller Android App Store och starta appen

Steg 5: Klicka på + ikonen överst till höger för att lägga till din D-ViewCam.

Steg 6: Ange dina D-ViewCam programreferenser

• Servernamn: Detta är ett valfritt namn för programvaran (Används för att enkelt identifiera specifika D-View Software-enheter)
  • Serveradress: Ange IP-adressen för datorn som kör D-ViewCam
    • OBS! Om man använder appen inom samma nätverk anges den privata IP-adressen för datorn som kör D-ViewCam (t.ex. 192.168.0.x)
    • Om appen fjärranvänds (via internet eller via 3G/4G) så måste du ange den offentliga/internet-IP-adressen för din router/brandvägg.
      • Om man använder en D-Link-router, kan man hitta det under Status-fliken på routerns installationssida.
      • Kontakta din routertillverkare eller IT-administratör för mer hjälp.
  • Direktströmningsport: 5150
  • Uppspelningsserver: 5160
  • Användarnamn: Användarnamn används för åtkomst till D-ViewCam-programmet
  • Lösenord: Lösenord används för åtkomst till D-ViewCam-programmet
Klicka på Spara

OBS! Om du använder D-View Cam mobilapp över internet/3G/4G måste du öppna direktströmning och uppspelningsserverportar på din router/brandvägg för att tillåta åtkomst.  Portarna 5150 (TCP) och 5160(TCP) krävs. (Se nedan för instruktioner hur man öppnar portar på en D-Link-router)

Steg 7: Välj din D-ViewCam-enhet

Öppnar portar på en D-Link-router
Steg 1: Logga in på routern- Öppna webbläsaren och skriv in http://192.168.0.1 i adressfältet
Steg 2: Ange användarnamn och lösenord (standardanvändarnamn är admin och det finns inget lösenord)
Step 3: Klicka på fliken Avancerat > Virtuell server
Step 4: Markera för att Aktivera

• Namn: Ange namn för regel (dvs. dviewcam- Strömning)
  • IP-adress: Ange IP-adressen för datorn som kör dviewcam (Privat IP- T.ex. 192.168.0.102)
  • Offentlig: 5150
  • Privat: 5150
  • Protokoll: Alla
  • Schema: Alltid
Upprepa för port 5160

Rank: 1.5

These may also help:

• Stödjer D-ViewCam MAC OS? Read Answer
  • Hur lägger jag till en kamera i D-View Cam v3.x? Read Answer
  • Vilka är systemkraven för D-View Cam 3.x? Read Answer
  • Hur ändrar jag lagringsplatsen på D-ViewCam v3.x? Read Answer
  • How do I manage user accounts providing specific privileges in D-ViewCam v3.x? Read Answer
  • Hur installerar jag e-postmeddelanden för Händelser i D-ViewCam v3.x ? Read Answer
  • Hur installerar jag Smart skyddssystem för att övervaka händelser på min kamera med D-ViewCam v3.x? Read Answer
  • Hur installerar jag Inspelning av rörelseavkänning i D-ViewCam? Read Answer
  • Hur installerar jag schemalagd inspelning på D-ViewCam? Read Answer