Hur lägger jag till en kamera i D-View Cam v3.x?

Steg 1: Starta D-ViewCam Huvudkonsol.

Steg 2: Klicka på Allmänna inställningar och klicka på Inställningar

Steg 3: Klicka på Kamera-fliken välj antingen Sök eller Infoga

• Sök- D-ViewCam söker igenom ditt nätverk efter dina tillgängliga kameror
  • Infoga- Användaren måste manuellt ange kamerainformationen (IP-adress, märke, modell osv.)

Sök

Steg 4: Om du väljer Sök, klicka på knappenStarta sökning för att starta sökningen. Välj en kamera, ange kameransanvändarnamn och lösenord (i förekommande fall) och klicka på OK

Infoga

Steg 5: Om du väljer Infoga måste du manuellt ange kamerainformationen.

OBS! Om kameran är på en fjärr-DNS-adress, välj kryssrutan för DNS och ange DNS-adressens namn.

Kameran eller kamerorna ska nu vara synlig(a).

Rank: 1.5

These may also help:

• Stödjer D-ViewCam MAC OS? Read Answer
  • Hur installerar jag D-ViewCam Mobile-appen med en dator som kör D-ViewCam? Read Answer
  • Vilka är systemkraven för D-View Cam 3.x? Read Answer
  • Hur ändrar jag lagringsplatsen på D-ViewCam v3.x? Read Answer
  • How do I manage user accounts providing specific privileges in D-ViewCam v3.x? Read Answer
  • Hur installerar jag e-postmeddelanden för Händelser i D-ViewCam v3.x ? Read Answer
  • Hur installerar jag Smart skyddssystem för att övervaka händelser på min kamera med D-ViewCam v3.x? Read Answer
  • Hur installerar jag Inspelning av rörelseavkänning i D-ViewCam? Read Answer
  • Hur installerar jag schemalagd inspelning på D-ViewCam? Read Answer