Vad kan jag göra om jag har problem med Java-installationen på Mac OS?

Detta är ett vanligt problem som Mac-användare råkar ut för.

När Mac OS uppdaterats till en nyare version eller Java uppdaterats, har vi märkt att vissa användare kan uppleva samma problem trots att det installerat detta tidigare.

Men den nya uppdateringen kan radera alla inställningarna. För relaterat liknande fall, gå till Javas webbplats för att testa och aktivera Java på webbläsaren.

Följ nedanstående steg:

• För Safari-webbläsare
  •

Steg 1: Gå till Safari > Preferens > Säkerhet. Aktivera plugin/Aktivera Java/Aktivera JavaScript.

Safari 5.x:

Safari 6.x:

Steg 2: Gå till Javas webbplats: http://www.java.com/en/download/testjava.jsp och följ stegen.

Steg 3: Stäng webbläsaren och starta om den.

• För Firefox-webbläsare
  •

Steg 1: Gå till alternativet Firefox->Verktyg->Tilläggsprogram för att aktivera Java-plugin.

Steg 2: Gå till Javas webbplats: http://www.java.com/en/download/testjava.jsp och följ stegen.

Steg 3: Stäng webbläsaren och starta om den.

Rank: 1.5

These may also help:

• Jag använder Mac OS X 10.7.x Lion eller nyare, och jag kan inte se den direktsända kamerainspelningen. Vad ska jag göra? Read Answer
    • Jag använder 6.1 eller högre, och jag kan inte se min kameras direktvisning. Read Answer
    • Jag använder Safari 6.1 eller högre, och min mikrofon fungerar inte för tvåvägsljud. Read Answer
    • Varför läses inte Java in när jag försöker visa min kamera genom mydlink-portalen i Mac OS 10.7? Read Answer