Hur blockerar jag enheter som använder mobil-appen?

För att blockera en enhet, följ dessa steg:

Steg 1: Öppna mydlink-appen och logga in på ditt konto.

Steg 2: Välj din Cloud-router och tryck på avsnittet Anslutningslista.

Steg 3: Tryck på enheten du vill blockera, och tryck därefter på knappen Blockera på nästa sida.

Steg 4: Tryck på knappen Tillbaka och tryck därefter på Verkställ för att spara ändringarna.

Rank: 1.5

These may also help:

• Hur ändrar jag routerns trådlösa inställningar med mobil-appen? Read Answer
  • Hur ökar jag upplösningen på min kamera när jag visar genom mydlink mobilapp? Read Answer
  • Hur konfigurerar jag e-postmeddelanden på min Cloud router? Read Answer
  • mydlink Lite kraschar när man väljer DCS-5222LB1 eller DCS-2330L. Read Answer
  • Var är mina bilder sparade? Read Answer
  • Jag kan höra ljud från min Cloud kamera i mobilappen. Read Answer
  • Kan jag logga in med mydlink Lite/mydlink + mobil-app. Read Answer
  • Vad kan jag göra om jag INTE kan se direktvideo? Read Answer
  • How do I register for a mydlink account? Read Answer