Hur uppgraderar jag firmware på min DI-Router?

För att göra en uppgradering av mjukvaran på din DI-Router, följ nedanstående steg.

Observera att uppgraderingen får ej görasöver en trådlös förbindelse.

1. Ladda ner den nyaste versionen från adressen www.dlink.se.

2. Logga in på routerns webgränssnitt på adress192.168.0.1. Logga in med användarnamn: admin, och lämna lösenordsfältet tomt.

3. Klicka på menyn Tools à Firmware

4. Klicka på "Bläddra…" och välj firmwarefilen som du packat upp.

5. Klicka sen på knappen "Apply"

Efter detta så kommer uppgraderingen att påbörjas. Stäng inte av routern underuppgraderingen då den då kan ta skada.