• Boxee fungerade perfekt, men nu kan jag inte ansluta till mitt trådlösa nätverk? Read Answer
  • Hur installerar jag min Boxee Box? Read Answer
  • Vilka filsystem stödjs av Boxee via USB? Read Answer
  • Why do my WMA files fail to play? Read Answer
  • Vilka bildformat stöds av Boxee? Read Answer
  • Hur ska jag döpa mina filer så att de dyker upp under Movies, eller TV shows? Read Answer
  • Hur ställer jag in föräldrakontroll på Boxee? Read Answer
  • Jag har lagt till mina mediakällor (media sources), men mina “Movies” och “TV Show” kataloger är tomma? Read Answer
  • Hur kan jag hitta vänner att lägga till i mitt Boxee community? Read Answer
  • Hur kan jag knyta samman mina sociala nätverk med Boxee? Read Answer
  • Hur kan jag rekomendera material? Read Answer
  • Hur kan jag ändra min platsinformation? Read Answer
  • My remote control isn’t working. What can I do? Read Answer
  • Hur uppgraderar jag mjukvaran till min Boxee Box? Read Answer
  • Vad kan jag se på via Boxee? Read Answer
  • Min Boxee Box hittar inga trådlösa nätverk, varför? Read Answer
  • Vilka videoformat kan Boxee spela upp? Read Answer
  • Vad kan jag göra om Boxee inte startar upp? Read Answer
  • Hur kan jag aktivera föräldrakontroll? Read Answer
  • Hur parar jag ihop min Boxee fjärrkontroll med min Boxee? Read Answer
  • How do I set up and install my Wi-Fi Audio Extender? Read Answer
  • Måste jag ha en router eller en Access point för att använda Boxee Box? Read Answer
  • How do I upgrade the firmware on my DCH-M225? Read Answer
  • Min Boxee Box kan inte hitta mina filer på mitt lokala nätverk. Varför? Read Answer
  • Vad kan jag göra om allt låser sig? Read Answer
  • Jag har glömt mitt lösenord till Boxee, vad gör jag? Read Answer
  • Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord? Read Answer
  • Hur mappar jag upp min DSM-G600, DNS-313/323 i Vista? Read Answer
  • Varför ändrar Boxee färg på Boxee LED logon på framsidan av enheten? Read Answer
  • Vilka ljudformat kan Boxee spela upp? Read Answer
  • Uppgraderingen lyckades, men nu får jag en röd skärm och enheten låser sig? Read Answer
  • Hur uppgraderar jag Boxee? Read Answer
  • Varför kräver Boxee att man loggar in? Read Answer
  • Efter uppgraderingen så får jag bara en svart skärm efter att Boxee loggan visats. Vad kan jag göra för att lösa detta? Read Answer
  • Min mjukvaruuppdatering har misslyckats, vad kan orsaken vara till detta? Read Answer
  • Kan jag använda mitt USB tangentbord med Boxee? Read Answer
  • Hur lägger jag till mer apps till mitt bibliotek? Read Answer
  • Hur uppgraderar jag firmware på min DSM-320 eller DSM-320RD? Read Answer
  • Kan jag använda både ethernet och en trådlös förbindelse samtidigt med min Boxee Box? Read Answer