• Hur kommer jag åt att administrera min router? Read Answer
  • Hur återställer jag min router till fabriksinställningarna? Read Answer
  • Hur kommer jag åt routerns webgränssnitt? Read Answer
  • Why won’t my VoIP device work with my router? Read Answer
  • Hur vet jag vilken anslutningstyp jag har? Read Answer
  • How do I login to my router? Read Answer
  • Måste jag göra om inställningarna manuellt på min DIR router om jag uppdaterar firmware på den? Read Answer
  • Jag kommer ut på internet när jag kopplar min dator direkt till mitt modem, men inte när jag kopplar in min router. Vad kan det bero på? Read Answer
  • Hur aktiverar jag WPA-Personal kryptering på min router? Read Answer
  • Jag kan inte ansluta mig mot routerns webgränssnitt, vad kan man göra? Read Answer
  • How do I enable remote management on my DIR series router? Read Answer
  • Why don’t I get any Internet access from my new fiber router (DIR series)? Read Answer
  • Vad kan det bero på att jag inte får ut full hastighet på det trådlösa på min 11N produkt? Read Answer
  • Hur kan jag se vilken firmware version som finns på min router? Read Answer
  • Vad är det för IP-adress till routerns webgränssnitt? Read Answer
  • Hur uppdaterar jag firmware så att routern får de senaste uppdateringarna och funktionerna? Read Answer
  • Hur ställer jag in min router utan att använda CD skivan? Read Answer
  • How do I change the login password? Read Answer
  • Hvordan kan jeg sætte routeren op uden brug af CD’en? -- Kuinka asennan tukiaseman ilman asennus levyä? -- Hvordan setter jeg opp routeren uten cd? Read Answer
  • Fem tips för ett säkrare trådlöst nätverk Read Answer
  • How can I check the firmware version of my router ? Read Answer
  • My router is dropping connections, how to fix this? Read Answer
  • What is WPS? Read Answer
  • Vad är MAC adress låsning? Read Answer
  • Kan jag använda mig av WEP kryptering på min 11N router? Read Answer
  • What is smart connect? Read Answer
  • How do I reset my router to factory default settings? Read Answer
  • Viktig information om hårddiskar för DIR-685 Read Answer
  • How to reset my router to factory default setting? Read Answer
  • How do I change the login password to my DIR router? Read Answer
  • Vad är Draft-11n? Read Answer
  • How do I upgrade my firmware on my DIR series router? Read Answer
  • How do I configure Dynamic DNS on my router? Read Answer
  • How many simultaneous users can my Wi-Fi network handle ? Read Answer
  • How do I configure the wireless mode (802.11) on my router? Read Answer
  • How do I backup/restore the configuration on my router? Read Answer
  • How do I connect two routers together? Read Answer
  • Why am I unable to register my device with dlinkddns? Read Answer
  • How do I setup and Install my DIR 655 Read Answer
  • How to setup VPN connection? Read Answer