Hur ställer jag in min skrivare tillsammans med DIR-120?

Observera att din skrivare måste stödja 3:e partsskrivarservrar för att användas tillsammans med DIR-120. Använd Printer Setup Wizard för att ställa inrouterns USB printer anslutning. Följ nedanstående instruktioner för att installera din skrivare. Se till att du har drivrutins cdn till hands innan du påbörjar installationen. Denna procedur måste repeteras på varje PC som ska använda skrivaren.

Börja med att ansluta din skrivare till USB porten på DIR-120

1. Ha CD-ROM skivan med din skrivardrivrutin tillgänglig, den kan behövas för installationen.

2. Slå på strömmen på din skrivare; följ instruktionerna från din skrivartillverkare för att koppla in strömmen på enheten.

3. Anslut din skrivare med USB kabeln till DIR-120. Kontrollera lysdioden på DIR-120 för att se om skrivaren fått kontakt med DIR-120.

4. Klicka på menyn Setup och sedan Printer Setup på vänster sida. Klicka sedan på knappen Setup Wizard för att starta installationen.

Printer Setup Wizard menyn

5. Första steget i installationsguiden visar en summeringpå de steg som krävs för installationen. Klicka på knappen Next för att på börja installationen.

6. Routern kommer att känna av skrivaren med automatik. Modellnamnet kommer att visas när skrivaren känns igen. Om inte någon skrivare hittas, så kommer inte installationen att kunna fortsätta. Kontrollera i så fall att kablarna är korrekt anslutna, och att strömmen är på i skrivaren. Om din skrivare hittas korrekt, klicka på knappen Next för att fortsätta installationen.

7. Nu är det dags att installera drivrutinen för din skrivare. Klicka på Next för att starta installationen.

8. Ett inställningsprogram kommer att startas. Ibland kan det förekomma att din webläsare säkerhetsinställningar inte tillåter att installationsprogrammet körs. Denna fil måste köras för att installera skrivaren korrekt. I Internet Explorer så kan man få fram en säkerhetsvarning. Denna måste då tillåtas annars kommer programmet inteatt kunna köras.

Under installationen kan det komma en begäran att stoppa in CD-ROM skivan som innehåller drivrutinen för dinskrivare. Om detta händer, stoppa in CD-ROM skivan och följ instruktionerna för installation från din skrivartillverkare.

Klicka sedan på knappen Finish när installationen är färdig.

Din skrivare kommer nu att finnas i Skrivare & Fax i Windows