• How do I backup/restore the configuration on my router? Read Answer
  • How do I enable remote management for my router? Read Answer
  • How to reset my router to factory default setting? Read Answer
  • How to upgrade the firmware for my router? Read Answer
  • What model support bridge mode? Read Answer
  • How do I upgrade the firmware on my router? Read Answer
  • How do I reset my router to factory default settings? Read Answer
  • How do I change my D-Link Router's password? Read Answer
  • Hur kommer jag åt att administrera min router? Read Answer
  • Hur loggar jag in på routern? Read Answer
  • Jag kommer åt routern, men kommer inte åt internet, vad kan det bero på? Read Answer
  • Vad betyder de olika lysdioderna på min DI-router? Read Answer
  • Hur hittar jag utsidans (WAN) IP-adress på min router? Read Answer
  • Jag har glömt mitt trådlösa lösenord, hur återställer jag det? Read Answer
  • Hur ändrar jag SSID på min trådlösa router? Read Answer
  • Hur kan jag se om det finns en nyare firmware version till min router? Read Answer
  • Min mydlink-aktiverade produkt är "Offline". Read Answer
  • How do I change the router’s IP address? Read Answer
  • Jag kan inte skapa en trådlös anslutning, eller jag tappar anslutningen. Read Answer
  • Hur uppdaterar jag firmware så att routern får de senaste uppdateringarna och funktionerna? Read Answer