Hur konfigurerar jag DSL-320B revision Z1 i bryggat läge

Steg 1: Anslut din dator till modemet via en nätverkskabel.

Steg 2: Öppna din webbläsare och gå till sidan http://192.168.1.1

Steg 3: Logga in på modemet.
Användarnamn: admin
Lösenord är som standard: admin

Steg 4: Enligt bilden nedan ska du gå in på Setup och ADSL Setup och
Markera Manual Setup.
Markera Bridge Mode.
Connetion Type ska vara 1483 Bridged IP LLC.
VPI ska vara 8
VCI ska vara 35

Steg 5: Spara inställningar genom att klicka på knappen Save Settings längst ner på sidan.

adsl setup

Steg 6: Enligt bilden nedan så ska du klicka på LAN Setup i vänstra menyn.

Steg 7: Under rubriken DHCP MODE så ska du markera första alternativet (längst till vänster).

Steg 8: Spara inställningar genom att klicka på Save Settings längst ner på sidan. Modemet är nu i bryggat läge och är redo att användas med router eller direkt ansluten till dator.

lan setup

Rank: 1.5

These may also help:

• How do I reset my ADSL Ethernet modem back to factory default settings? Read Answer