Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze Cookie Policy. Lees meer
Ok

Categorieën Veelgestelde vragen

Thank you for your feedback.

Sorry we couldn't help! Click here for more FAQs or go to Support.

Hoe voeg ik een mydlink-geactiveerd toestel toe aan mijn account indien het momenteel geregistreerd is op een andere account?

Indien uw toestel geregistreerd is met een andere mydlink account, dient u deze te verwijderen van de account waarop deze momenteel geregistreerd is, of u moet een harde reset uitvoeren van uw toestel terug op de standaardinstellingen van de fabriek. Nadat u dit doet, kunt u het toestel op uw mydlink account registreren.

Om een toestel te verwijderen van een mydlink account:

1. meld u aan op de mydlink account waarop het toestel geregistreerd is.

2. Selecteer uw toestel, ga vervolgens naar de Instellingen-pagina en klik op de knop Toestel verwijderen.

Voor het uitvoeren van een harde reset van een toestel op de standaard fabrieksinstellingen:

1. Zorg dat uw toestel in het stopcontact zit en gestart is, gebruik vervolgens een opengevouwen paperclip om de RESET-knop gedurende minstens 20 seconden ingedrukt te houden.

2. Wacht circa 60 seconden om het toestel opnieuw te laten starten.