Waarom ontvang ik steeds het foutbericht "Kan geen verbinding maken met mydlink website" wanneer ik de installatiewizard uitvoer?

Probleem:

Oplossing:

Stap 1: Open Internet Explorer webbrowser
Stap 2: Klik op het tabblad Hulpprogramma's op de menubalk
Stap 3: Klik op Internetopties
Stap 4: Klik op het tabblad Privacy.

Stap 5: Selecteer de Mediuminstelling en klik op de knop toepassen

Rank: 1.5

Dit kan ook interessant zijn:

• Active X fails to install during my mydlink camera setup Lees antwoord
  • Waarom ontvang ik steeds het foutbericht "Kan geen verbinding maken met mydlink website" wanneer ik de installatiewizard uitvoer? Lees antwoord
  • How do I add a mydlink-enabled device to my account if it's currently registered to another account? Lees antwoord
  • Hoe maak ik een draadloze verbinding met mijn camera met Wi-Fi beveiligde installatie (WPS)? Lees antwoord
  • How do I set up a mydlink-enabled Cloud Camera? Lees antwoord
  • Hoe kan ik een 2e camera toevoegen aan dezelfde mydlink account? Lees antwoord
  • Ik gebruik de Installatiewizard voor mijn camera, maar deze laat me het wachtwoord van de camera niet opslaan. Lees antwoord
  • Wat kan ik doen indien de wizard GEEN camera kan vinden? Lees antwoord
  • Ik krijg de foutmelding "Kan dit toestel niet toevoegen aan uw mydlink account" tijdens de installatie van mijn mydlink camera Lees antwoord
  • Wat moet ik doen indien ik het wachtwoord van het toestel NIET kan instellen? Lees antwoord
  • Wat moet ik doen indien ik het wachtwoord van mijn mydlink-geactiveerd product vergeet? Lees antwoord
  • Wat moet ik doen indien de installatiewizard mijn toestel niet kan vinden? Lees antwoord