Hoe maak ik een draadloze verbinding met mijn camera met Wi-Fi beveiligde installatie (WPS)?

Volg de onderstaande stappen om uw camera draadloos aan te sluiten met Wi-Fi Protected Setup (WPS):

Opmerking: Indien u dit nog niet gedaan hebt, wordt het ten zeerste aanbevolen dat u de installatiewizard eerst gebruikt voor uw camera voor de initiële installatie en registratie met mydlink service.

Stap 1: Druk gedurende 3 seconden op de WPS-knop op uw camera. De WPS LED op uw camera moet blauw beginnen knipperen.

Stap 2: Binnen de 60 seconden drukt u op de WPS-knop van de router die u wilt aansluiten.

Stap 3: De WPS LED op uw camera zal automatisch de draadloze instellingen configureren en de WPS LED wordt constant blauw, vervolgens zal uw camera opnieuw opstarten en een verbinding maken met uw draadloze netwerk.

Opmerking: Indien uw router geen fysieke WPS-knop heeft, moet u de WPS mogelijk activeren via de webinterface. Raadpleeg de handleiding van uw router voor meer informatie.

Rank: 1.5

Dit kan ook interessant zijn:

• Active X fails to install during my mydlink camera setup Lees antwoord
  • Waarom ontvang ik steeds het foutbericht "Kan geen verbinding maken met mydlink website" wanneer ik de installatiewizard uitvoer? Lees antwoord
  • How do I add a mydlink-enabled device to my account if it's currently registered to another account? Lees antwoord
  • Hoe kan ik de netwerkinstellingen van de camera configureren? Lees antwoord
  • How do I configure my camera's wireless settings? Lees antwoord
  • Hoe maak ik een draadloze verbinding met mijn camera met Wi-Fi beveiligde installatie (WPS)? Lees antwoord
  • How do I set up a mydlink-enabled Cloud Camera? Lees antwoord
  • Hoe kan ik een 2e camera toevoegen aan dezelfde mydlink account? Lees antwoord
  • Ik gebruik de Installatiewizard voor mijn camera, maar deze laat me het wachtwoord van de camera niet opslaan. Lees antwoord
  • Wat kan ik doen indien de wizard GEEN camera kan vinden? Lees antwoord
  • Ik krijg de foutmelding "Kan dit toestel niet toevoegen aan uw mydlink account" tijdens de installatie van mijn mydlink camera Lees antwoord
  • Wat moet ik doen indien ik het wachtwoord van het toestel NIET kan instellen? Lees antwoord
  • Wat moet ik doen indien ik het wachtwoord van mijn mydlink-geactiveerd product vergeet? Lees antwoord
  • Wat moet ik doen indien de installatiewizard mijn toestel niet kan vinden? Lees antwoord