Hoe kan ik een 2e camera toevoegen aan dezelfde mydlink account?

Indien u al een mydlink account hebt, zal de IP cam wizard het toestel automatisch registreren in de cloud. Voer de installatiewizard opnieuw uit, selecteer Ja, ik heb een mydlink account en voer uw accountgegevens in.

Opgelet: accountcreatie en toestelactivering kan uitsluitend gebeuren vanaf mydlink-geactiveerde toestellen.

Rank: 1.5

Dit kan ook interessant zijn:

• Active X fails to install during my mydlink camera setup Lees antwoord
  • Waarom ontvang ik steeds het foutbericht "Kan geen verbinding maken met mydlink website" wanneer ik de installatiewizard uitvoer? Lees antwoord
  • How do I add a mydlink-enabled device to my account if it's currently registered to another account? Lees antwoord
  • Hoe maak ik een draadloze verbinding met mijn camera met Wi-Fi beveiligde installatie (WPS)? Lees antwoord
  • How do I set up a mydlink-enabled Cloud Camera? Lees antwoord
  • Ik gebruik de Installatiewizard voor mijn camera, maar deze laat me het wachtwoord van de camera niet opslaan. Lees antwoord
  • Wat kan ik doen indien de wizard GEEN camera kan vinden? Lees antwoord
  • Wat moet ik doen indien ik het wachtwoord van het toestel NIET kan instellen? Lees antwoord
  • Wat moet ik doen indien ik het wachtwoord van mijn mydlink-geactiveerd product vergeet? Lees antwoord
  • Wat moet ik doen indien de installatiewizard mijn toestel niet kan vinden? Lees antwoord