Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze Cookie Policy. Lees meer
Ok

Categorieën Veelgestelde vragen

Thank you for your feedback.

Sorry we couldn't help! Click here for more FAQs or go to Support.

Wat kan ik doen indien ik Java-installatieproblemen heb op Mac OS?

Dit is een veelvoorkomend probleem voor MAC gebruikers.

Zodra Mac OS een update uitvoerde naar een recentere versie van de update voor Java, ondervonden we dat sommige gebruikers hetzelfde probleem kunnen ondervinden, zelfs indien ze dit eerder hebben ingesteld.

Maar de nieuwe update kan alle instellingen wissen. Voor verwante gelijkaardige gevallen, gaat u gewoon naar de website van Java om de Java op de browser te testen en activeren.

Volg de onderstaande eenvoudige stappen:

• Voor Safari browser

Stap 1: Ga naar Safari > Voorkeur > Beveiliging. Activeer plug-ins/Activeer Java/Activeer JavaScript.

Safari 5.x:

Safari 6.x:

Stap 2: Ga naar de website van Java: http://www.java.com/en/download/testjava.jsp en volg de stappen.

Stap 3: Sluit de browser en start de browser opnieuw.

• Voor Firefox browser

Stap 1: Ga naar Firefox->Hulpprogramma's->Add-ons optie om Java plugin te activeren.

Stap 2: Ga naar de website van Java: http://www.java.com/en/download/testjava.jsp en volg de stappen.

Stap 3: Sluit de browser en start de browser opnieuw.