FAQ

• How do I configure sound detection on my DCS-935L using my Android device? Read Answer
  • How do I setup my DCS-935L on my Android device? Read Answer
  • What app does the DCS-5010L work with? Read Answer
  • Miten nollaan DSP-W215-laitteen? Read Answer
  • Miksi en pysty muodostamaan yhteyttä langattomaan reitittimeen? Read Answer
  • Miten nollaan DCH-S150-laitteen? Read Answer
  • Miksi virran/tilan LED-merkkivalo ei syty, kun kytken DCH-S150-laitteen pistorasiaan? Read Answer
  • Miten yhdistän tietokoneen tai muun laitteen Musiikkia kaikkialla -laitteeneen, jos olen unohtanut WiFi-verkon nimen (SSID) tai WiFI-salasanan? Read Answer
  • Miten palautan Musiikkia Kaikkialla -laitteen tehdasasetikseiin? Read Answer
  • Miten DSP-W215 toimii, kun olen poissa kotoa? Read Answer
  • Minkä ohjelman kanssa DSP-W215 toimii? Read Answer
  • Miksi virran/tilan LED-merkkivalo ei syty, kun kytken DSP-W215-laitteen pistorasiaan? Read Answer
  • Miten liikesensori toimii, kun olen poissa kotoa? Read Answer
  • Minkä ohjelman kanssa DCH-S150 toimii? Read Answer