Ik gebruikt Mac OS X 10.7.x Lion en ik kan de live weergave van mijn camera niet zien. Wat moet ik doen?

U moet Java installeren en het uitvoeren van de Java-applet van mydlink toestaan. In Max OS X 10.7.x Lion zijn Java-applets standaard uitgeschakeld. De Java-applet van mydlink moet worden uitgevoerd als u toegang wilt krijgen tot de live weergave van uw camera.

Als u het uitvoeren van de Java-applet van mydlink wilt toestaan, gaat u als volgt te werk:

1.  Klik op het pictogram Vergrootglas in de Dock.

2.  Klik op Toepassingen in de linkerkolom en dubbelklik vervolgens op Hulpprogramma's in het hoofdvenster.

3.  Dubbelklik op Java Voorkeuren.

4.  Indien u het volgende pop-up bericht ziet, klikt u op Installeren en wacht tot de Java-installatie voltooit.

5.  In Java Voorkeuren, kruist u het selectievak aan naast applet plug-in activeren en Web Start applicaties.

6.  Open Safari en schrijf u in op de mydlink website op www.mydlink.com

7.  Kruis het selectievak aan naast Alle applets toestaan van “tw.mydlink.com” met deze handtekening en klik op Toestaan.

8.  U zou nu de live weergave van uw camera moeten zien.

Rank: 1.5

Dit kan ook interessant zijn:

• Ik gebruik Safari 6.1 of hoger, en ik kan de Live View van mijn camera niet zien. Lees antwoord
  • Ik gebruik Safari 6.1 of hoger en mijn microfoon werkt niet voor tweewegs audio. Lees antwoord
  • Wat kan ik doen indien ik Java-installatieproblemen heb op Mac OS? Lees antwoord
  • Waarom laadt Java niet wanneer ik mijn camera probeer te bekijken via de mydlink portal in Mac OS 10.7? Lees antwoord