Vad kan det bero på att jag inte får ut full hastighet på det trådlösa på min 11N produkt?

Det kan bero på att inställningen Channel Width är inställd på 20MHz. Orsaken tillatt den är ställd på 20MHz i fabriksinställningarna i våra produkter är för att efterfölja standarden 802.11n draft 2.0.

För att utnyttja en större del av frekvensområdet och få en högre länkhastighet så ska denna funktion vara inställd på läget Auto 20/40MHz.

För att ställa in detta på din 11N router följ stegen nedan:

Starta Internet Explorer

1. Skriv in 192.168.0.1 i adressfältet på din webläsare, tryck sedan Enter
  2. Logga in med admin på raden Username. Lämna lösenordsfältet tomt. Om du själv valt ett lösenord till administrationssidan på routern så skriver du in det istället.
  3. Klicka på menyn Setup, och sedan på Wireless Settings. Välj alternativet Auto 20/40 MHz på raden Channel Width. Klicka sedan på knappen Save Settings högst uppe på sidan.