Vilka inställningar gäller när jag har en PPPoE uppkoppling?

Gör följande inställningar:

1. Gå in på routerns konfiguration genom webläsaren. (http://192.168.0.1)
  2. Logga in med användaruppgifterna. Ifabriksinställningar gäller "admin" som användarnamn och inget lösenord.
  3. Gå in på menyn Home/ WAN och klicka i PPPoE.
  4. Fyll i dina uppgifter som ni mottagit från Internetleverantören. Klicka sedan på knappen Apply för att spara inställningarna.
  5. Under menyn Status kan ni verifiera att uppkopplingen fungerar.