Om min internetleverantör använder dynamisk ip-adress, hur ställer jag in detta på min router?

Steg 1 Logga in på webgränssnittet på routern genom att öppna upp internet explorer och skriv in 192.168.1.1 i adressfältet.

Steg 2 Skriv in ditt användarnamn (admin) och ditt lösenord (admin). Klicka OK . Klicka sedan på fliken Setup och sedan på knappen Wireless på vänsterkanten av skärmen

Steg 3 Välj alternativet WEP till höger om Security. Bocka i Enable WEP Wireless Security  på Authentication Type väljer du OPEN.

Steg 4 Fyll i det översta fältet under Encryption Key en nyckel som du själv får välja, du får använda dig av följande tecken 0-9 och A-F. Längden på nyckeln du anger är beroende på vilken form av kryptering som är vald.

·  64-bit  10 tecken ·  128-bit 26tecken

Steg 5 Klicka på knappen Apply. Välj sedan fliken TOOLS och SYSTEM till vänster.

Klicka på Save All och när sidan kommer tillbaka klicka på Restart.

Efter detta så är routerns trådlösa förbindelse krypterad. Nu måste du konfigurera det trådlösa nätverkskortet att använda sig av den nyckeln du valt inne i routern. Hur du går till väga kan du läsa om i bruksanvisningen för ditt trådlösa nätverkskort.