Hur konfigurerar jag min dator med Windows XP för att skriva ut via DI-524UP?

OBS!! Har ni sedan tidigare skrivare installerad så måste ni avinstallera den innan installation påbörjas.

1. Start - Inställningar - Skrivare - Lägg till enskrivare

2. Välj Lokal skrivare(bocka ur "Identifiera och installera Plug & Playskrivaren automatiskt)

3. Välj Skapa en ny port och välj sedan Standard TCP/IP port.

4. Skriv in följande Ipadress ifältet Skrivarnamn :192.168.0.1

Portnamn läggs till automatiskt.

5. Klicka i Anpassad och därefter på knappen Inställningar

6. Ändra protokoll till LPR. I rutan Inställningar för LPR  så skriver du i

rutan Könamn : lp1  (observera att det ska vara små bokstäver LP1)

Klicka därefter OK.

7. Därefter får du installeradrivrutinen för din skrivare.