Hur aktiverar jag WPA-Personal kryptering på min router?

Steg 1 Öppna din webläsare och skriv in IP-adressen till din router. Som standard så är den http://192.168.0.1. Tryck Enter på ditt tangentbord.

Steg 2 Välj användaren Admin  i rullgardinsmenyn. I fabriksinställningarna är lösenordet blankt, dvs ingenting. Klicka sedan på OK.

Steg 3 Klicka på fliken Setup och sedan på Wireless Settings på vänster sida.

Steg 4 Under rubriken Security välj alternativet WPA-Personal

Steg 5 Fyll i önskat lösenord på fältet nedan. Lösenordet måste innehålla mellan 8-63 tecken.

Steg 6 Klicka sedan på knappen Save settings för att spara det nya lösenordet.

Steg 7 Anslut sedan på nytt till ditt trådlösa nätverk, när frågan om lösenord dyker upp, fyll i det lösenord ni valde på steg 5.