Hur aktiverar jag WEP kryptering på min DI-524UP?

Steg 1 Logga in på webgränssnittetpå routern genom att öppna upp internet explorer och skriv in 192.168.0.1 i adressfältet.

Steg 2 Skriv in ditt användarnamn (admin) och ditt lösenord (lösenordet är tomt i fabriksinställningarna). Klicka OK . Klicka sedan på fliken Home och sedan på knappen Wireless på vänsterkanten av skärmen.

Steg 3 Klicka i alternativet Enabled till höger om WEP.På alternativet Authentication välj Open System. På alternativet WEP Encryption välj antingen 64-bit eller 128-bitkryptering. Och på keymode välj HEX.

Steg 4 Välj Key 1. Skriv in en nyckel som du själv får välja, du får använda dig av följande tecken 0-9 och A-F. Längden på nyckeln du anger är beroende på vilken form av kryptering som är vald.

·  64-bit  10 tecken

·  128-bit 26 tecken

Steg 5 Klicka på knappen Apply, och sedan på knappen Continue för att spara inställningarna.

Efter detta så är routerns trådlösa förbindelse krypterad. Nu måste du konfigurera det trådlösa nätverkskortet att använda sig av den nyckeln du valt inne i routern. Hur du går till väga kan du läsa om i bruksanvisningen för ditt trådlösa nätverkskort.