När jag spelar upp online material så ser jag inget, men kan höra ljudet. Hur kan jag åtgärda detta?

Försök att minska ned din skärmupplösning genom att välja en annan upplösning under menyn Settings > System. Försök därefter att spela upp samma innehåll igen.

Question:
Jag har en utbytes/extra Boxee fjärrkontroll. Hur parar jag ihop den med min Boxee Box. Answer:
Du kan para ihop din Boxee fjärrkontroll med dessa enkla steg:

1. Placera fjärrkontrollen nära din Boxee Box.
2. Tryck ned OK knappen (mittenknappen) och håll den nedtryckt i ca 5 sekunder.
3. Processen är klar när du kan kontrollera din Boxee Box med fjärrkontrollen. Du får inga visuella indikationer på det när det är klart.