Hur uppgraderar jag firmware på min DSM-320 eller DSM-320RD?

Steg 1. Rikta fjärrkontrollen mot din DSM-320/DSM-320RD och tryck på knappen setup.

Steg 2. Gå till Version och tryck Enter.

Steg 3. Markera Check For Updates och tryck Enter. Du kommer nu få besked om det finns en nyare uppdatering tillgänglig.

Steg 4. Klicka OK när du får besked att det finns ny firmware tillgänglig.

Enheten laddar ner den nya firmware innan den gör uppgraderingen.

Den kommer till en punkt, då den ser ut att låsa sig under uppgraderingsprocessen.

Detta är helt naturligt. Det är viktigt att du INTE slår av strömmen under uppgraderingen.

Steg 5. Enheten kommer att starta om efter att den är klar med upgraderingen av firmware.