Hur ställer jag in föräldrakontroll på Boxee?

Boxee kan spela upp digital underhållning från hela internet. I fabriksinställningarna så är vuxet material avstängt. För att förhindra så att obehöriga ändrar på den inställningen så kan man ställa in ett lösenord för den funktionen.

Inställningarna för detta finner du nedan:
Setting > Adult > Hide adult feeds and applications

Se till att Hide adult feeds and application är markerat (den är markerad i fabriksinställningarna
Klicka sedan på Setting > Adult > Set adult content lock...
Boxee kommer att be dig fylla i ett lösenord, samt verifiera det lösenord du valt. Klicka sedan ”Done” när du är klar.

Efter detta så kan man bara aktivera vuxet material om man kan lösenordet.