Hur mappar jag upp min DSM-G600, DNS-313/323 i Vista?

OBS!! Felaktig modifiering av registret kan skada ditt operativsystem

Svar: Använder du dig av Vista Home Basic eller Home Premium gör följande:

1. Klicka på Start
  2. Skriv in: regedit
  3. Tryck enter
  4. Till vänster, expandera foldern:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\
  5. Till vänster, klicka på foldern: Lsa
  6. Till höger, dubbelklicka på 'LmCompatibilityLevel'
  7. Skriv in siffran 1 och tryck enter
  8. Starta om din dator

Använder du dig av Vista Business,Enterprise eller Ultimate gör följande:

1. Klicka på Start
  2. Klicka på Kontrollpanelen
  3. Dubbelklicka på Administrationsverktyg
  4. Dubbelklicka på Lokal säkerhetsprincip
  5. Till vänster, klicka på triangeln vid Lokalaprinciper
  6. Till vänster, klicka på Säkerhetsalternativ
  7. Till höger, dubbelklicka på 'Nätverkssäkerhet:Autentiseringsnivå för LANManager'
  8. Välj 'Skicka LM och NTLM - använd bara NTLMv2 -sessionssäkerhet om detta förhandlas'
  9. Klick OK