Hur kan jag aktivera föräldrakontroll?

Inställningen som tillåter dig att se på vuxet innehåll är avstängd i fabriksinställningarna. Denna inställning kan du inaktivera genom att gå in på menyn Settings > Adults > Hide Adult Feeds and Applications och bocka av rutan. För att förhindra att andra går in och aktiverar den igen så kan du sätta ett lösenord på funktionen. Det lösenordet kommer att krävas för att återaktivera vuxet material. Från startskärmen välj Settings > Adult och klicka i ”Hide adult feeds and applications” Det kommer att förhindra denna typen av material från att visas i menyerna.

Notera dock att detta filter enbart förhindrar material som kommer via Boxee att visas. Vuxet material via andra websiter och andra vägar t.ex lokala nätverket påverkas inte av detta filter.