Hur aktiverar jag WPA kryptering på mitt trådlösa nätverk?

WPA-PSK kryptering i DSL-G624T

Steg 1 Logga in på webgränssnittet på routern genom att öppna upp internet explorer och skriv in 192.168.1.1 i adressfältet.

Steg 2 Skriv in ditt användarnamn (admin) och ditt lösenord (admin). Klicka OK . Klicka sedan på fliken Home och sedan på knappen Wireless på vänsterkanten avskärmen

Steg 3 Välj alternativet WPA till höger om Security.Bocka I PSK String och skriv in valfri lösenord på åtminstone 8 tecken. Man får använda sig av bokstäverna A-Z och siffrorna 0-9. (Kom ihåg att skriva upp lösenordet, eftersom ni kommer att behöva den när ni senare ska ansluta det trådlösa kortet till nätverket)

Steg 5 Klicka på knappen Apply. Välj sedan fliken TOOLS och SYSTEM till vänster.

Klicka på Save & Restart.

Efter detta så är routerns trådlösa förbindelse krypterad. Nu måste du konfigurera det trådlösa nätverkskortet att använda sig av den nyckeln du valt inne i routern. Hur du går till väga kan du läsa om i bruksanvisningen för ditt trådlösa nätverkskort.