I fliken Uppspelning spelas inte videoklipp upp när jag trycker på dem.

Om du använder Windows måste du set till att hämta och installera Windows Media Player insticksprogram/tillägg till webbläsaren

OBS! Du kan behöva administratörsåtkomst för att installera insticksprogram/tillägg.

Internet Explorer-användare:

Ett popup-meddelande visas längst ner på sidan. Klicka på Tillåt-.knappen för att installera tillägget.

Firefox-användare:

Steg 1: Använd följande länk för att gå till Windows Media Player insticksprogram för Firefox hämtningssida:http://www.interoperabilitybridges.com/windows-media-player-firefox-plugin-download/

Steg 2: Stäng alla andra webbläsarfönster, och klicka på Hämta nu--länken för att hämta plugin-installeraren.

Steg 3: När hämtningen är klar dubbelklickar du på filen för att installera ditt insticksprogram. Om en dialogruta med en säkerhetsvarning visas, klicka på Installation.

Om du ser följande meddelande efter installationen måste du följa några fler steg:

Steg 1: Stäng Firefox.

Steg 2: Gå till C:\\Program Files (x86)\\Mozilla Firefox

Steg 3: Kopiera plugin-mappen och klistra in den i C:\\Program Files (x86)\\Mozilla Firefox\browser\ folder.

Steg 4: Öppna Firefox.

Chrome-användare

Steg 1: Använd följande länk för att gå till Windows Media Player tillägg för Chrome hämtningssida:http://www.interoperabilitybridges.com/wmp-extension-for-chrome

Steg 2: Följ stegen på sidan för att ladda ner och installera tillägget.