Hoe sluit ik een PC of ander toestel aan op Music Everywhere indien ik mijn Wi-Fi netwerknamm (SSID) of Wi-Fi wachtworrd vergeten ben?

• Indien u de uitgebreide Wi-Fi netwerkinstellingen niet veranderd hebt, kunt u de netwerknaam (SSID) en Wi-Fi wachtwoord gebruiken op de Wi-Fi Configuratiekaart.
  • Indien u de netwerknaam (SSID) of Wi-Fi wachtwoord wijzigde en u noteerde deze informatie niet op de Wi-Fi Configuratiekaart of elders, dient u het apparaat resetten zoals beschreven in Vraag 1 bovenstaand.
  • Het wordt aanbevolen deze informatie te noteren voor toekomstige referentie zodat u extra draadloze toestellen in de toekomst eenvoudig kunt aansluiten. U kunt de door ons geleverde Wi-Fi configuratie-opmerking gebruiken om deze belangrijke informatie te bewaren voor toekomstig gebruik.