Hoe wijzig ik de nachtmodusinstellingen van mijn Cloud Camera?

Om de nachtmodus voor uw camera in- of uit te schakelen,

1. Ga naar de webinterface voor uw toestel door het IP van uw toestel in een webbrowser in te voeren.
2. Voor de DCS-932L, gaat u naar INSTALLATIE > Dag/nachtmodus om de instellingen aan te passen.
3. Voor DCS-5222L/DCS-942L, kunt u de nachtmodusinstellingen wijzigen in INSTALLATIE >Audio en Video >DAG/NACHT-MODUS.
4. Voor DCS-2132L/DCS-7010L, kunt u de nachtmodusinstellingen wijzigen in INSTELLINGEN->Geavanceerd->ICR- en IR-pagina.