Miten yhdistän tietokoneen tai muun laitteen Musiikkia kaikkialla -laitteeneen, jos olen unohtanut WiFi-verkon nimen (SSID) tai WiFI-salasanan?

• Jos et ole muuttanut laajennetun Wi-Fi-verkon asetuksia, voit käyttää verkon nimeä (SSID) ja salasanaa, jotka annetaan Wi-Fi-määrityskortissa.
  • Jos olet muuttanut verkon nimen (SSID) tai salasanan etkä ole kirjoittanut tietoja ylös Wi-Fi-määrityskorttiin tai muualle, sinun on palautettava laitteen tehdasasetukset, kuten edellä kysymyksessä 1 kuvataan.
  • On suositeltavaa kirjoittaa nämä tiedot muistiin, jotta voit helposti yhdistää lisää langattomia laitteita tulevaisuudessa. Voit käyttää toimittamaamme Wi-Fi-määrityskorttia näiden tärkeiden tietojen säilyttämiseksi tulevaa käyttöä varten.
Rank: 1.5